Home >> Zo werkt het! >> Zo werkt het!

Zo werkt het!

Met élk Kipkado dat jij koopt, steun jij biologische boeren waardoor je samen met hen het verschil maakt. En ook belangrijk: je maakt de ontvanger blij met (h)eerlijke biologische eieren, lekkere recepten en leuke weetjes over de kip én het ei. Een uniek kado, waar íedereen iets aan heeft!

Hoe ziet het kado eruit?

Een Kipkado bestaat uit een feestelijke envelop met 6 óf 12 waardebonnen. Met elke waardebon kan de ontvanger 1 doosje met 6 eieren ophalen in een deelnemende supermarkt, een boerderijwinkel of een natuurvoedingswinkel. Met de recepten die je erbij krijgt kun je aan de slag om heerlijke gerechten te maken. Ook op de website staan nog verschillende recepten. Ook leuk zijn de weetjes over de kip en het ei die we in de feestelijke envelop meesturen.

Hoe kun je bestellen?

Een Kipkado geven werkt heel eenvoudig. In 3 simpele stappen bestel jij een origineel kado waar íedereen blij van wordt:

  • Kies online het Kipkado van jouw keuze: 6 waardebonnen voor 6 doosjes eieren (€24,50) of 12 waardebonnen voor 12 doosjes eieren (€34,50).
  • Vul het adres in waar de waardebonnen naartoe gestuurd mogen worden: jouw huisadres óf het adres van de ontvanger. In de brief bij het Kipkado staat de naam van de gever vermeld.
  • Betaal het kado via iDeal of Paypal en ontvang meteen een bestelbevestiging in je mailbox. Is je bestelling afgerond? Dan versturen wij de waardebonnen, de lekkere recepten en leuke weetjes over de kip en het ei naar het juiste adres in een feestelijke envelop. 

Wil je al je collega's of je hele familie een kipkado geven? Neem dan even contact met ons op via info@kipkado.nl en wij gaan voor je aan de slag!

Hoe kun je het kado verzilveren?

Je kunt de waardebonnen inleveren bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Voor elke bon kun je 1 doosje met 6 (h)eerlijke biologische* eieren afhalen. Voor een kipkado mag je alle soorten biologische eieren uitkiezen. Met de eieren en de waardebon ga je naar de kassa. 

 

*Sommige winkels verstrekken geen Demeter eieren.

 

 

Kortingscode?

Heb je een kortingscode ontvangen? De kortingscode kun je toepassen bij stap 2 bij het bestellen. Na het ingeven van de korting wordt deze direct verwerkt.

 

Ook iemand blij maken met (h)eerlijke biologische eieren? Bestel direct jouw Kipkado!
 

BESTEL NU!

Meer weten over biologisch en
wat je met Kipkado bijdraagt?